Bedrijfsjurist

Alsof u uw eigen ‘inhouse jurist’ heeft, maar dan op afstand, die beschikbaar is wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze bedrijfsjuridische ondersteuning beslaat een breed werkterrein. Onze focus ligt met name op de sectoren handel, industrie en zakelijke dienstverlening voor alle rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Van reorganisaties en bedrijfsontwikkelingsplannen tot conflicten tussen aandeelhouders en bedrijfsovernames en alles wat ertussen zit.

Onze aanpak is praktisch en resultaatgericht. Door het brede juridische werkterrein en onze ruime ervaring zijn wij in staat een goede analyse te maken van een zaak. Bekeken niet alleen vanuit juridisch, maar vooral ook vanuit strategisch oogpunt. Wij willen de onderneming, de bedrijfsprocessen en de mensen kennen. Problemen signaleren, meedenken en anticiperen. Kortom: we willen toegevoegde waarde hebben voor de onderneming. Daarin investeren wij.

Onze onconventionele manier van werken, heeft ons veel trouwe cliënten opgeleverd. Ondernemers die onze werkwijze bijzonder waarderen. Geen onnodige franje, maar direct to the point en resultaatgericht. De ondernemer kan zich richten op zijn core business en weet dat hij de juridische “rompslomp” aan ons kan toevertrouwen. Dat is ook de reden dat wij nooit cliënten aannemen die zomaar komen aanwaaien. Wij werken uitsluitend met cliënten die op voorspraak komen van onze bestaande relaties. Cliënten die passen bij onze manier van werken.