Over ons

Wernand en Partners is een onafhankelijk bedrijfsjuridisch advieskantoor gevestigd te Arnhem van waaruit Wernand en Partners bedrijfsjuridische ondersteuning aan uitsluitend ondernemers biedt in de sectoren handel, industrie en zakelijke dienstverlening.   

Wernand en Partners bestaat uit:

Mr. Hans Wernand

Hans Wernand heeft Nederlands recht gestudeerd aan de VU in Amsterdam en is sinds 1986 bedrijfsjurist. Zijn expertise ligt op het gebied van het ondernemingsrecht en dan met name (Internationale) fusies, samenwerkingen en bedrijfsovernames. Hans wordt door zijn cliënten gewaardeerd om zijn non-conformistische, resultaat-gedreven aanpak, waarbij het eindresultaat allesbepalend is. Hans is een dealmaker pur sang. 
 

Mr. J.S. Wernand
+31 (0)26-3615050
+31 (0)6-53406830

Wernand@wernandpartners.nl

Mr. Simone Beusink

Simone Beusink studeerde Nederlands recht aan de Erasmus universiteit Rotterdam en volgde aansluitend de postacademische Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen te Nijmegen. In 1994 startte zij als bedrijfsjurist en vanaf 1999 bij Wernand en Partners. Simone heeft ruime ervaring en specialistische kennis van het bestuursrecht: besluiten van de overheid waarmee een ondernemer mee te maken kan krijgen, zoals bestemmingsplanprocedures, omgevingsvergunningen (bouwen/milieu), handhavingsprocedures en planschade. Verder heeft zij expertise op het gebied van het arbeidsrecht, waarbij zij ondernemers en HR-afdelingen adviseert op het gebied van het ontslagrecht (individueel- en collectief ontslag), opstellen en beoordelen arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden, conflicten met werknemers (overtreding concurrentie en/of relatiebeding) en medezeggenschap. Met betrekking tot genoemde rechtsgebieden voert zij tevens procedures.

Mr. S.J.R.M. Beusink
+31 (0)26-3615050
+31 (0)6-20494413

Beusink@wernandpartners.nl